JuRa -
 
 
Werkwijze
 
Dieet en/of beweegbegeleiding
 
Een combinatie van aanpassingen in de voeding, bewegen en bewustwording zal de beste resultaten geven. Maar uiteraard kunt u ook kiezen om of voor dieetbegeleiding of beweegbegeleiding te kiezen. De aandacht voor bewustwording komt bij beide aan bod.
 
Tijdens het eerste consult nemen we een aantal gegevens met u door die voor ons van belang zijn om te weten.Denk aan sociale gegevens, medische achtergrond en dieet/beweeggeschiedenis. Vervolgens stellen we samen met u lange en korte termijndoelen op.
 
Het aantal benodigde diëtist consulten is per persoon verschillend. Dit is afhankelijk van uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Ons streven is om u op weg te helpen met afvallen en/of een gezondere leefstijl, zodat u zonder onze hulp verder kunt. Omdat we uit ervaring weten dat mensen de neiging hebben om geleidelijk aan weer in het oude leefpatroon terug te vallen raden wij wel aan om regelmatig nog een vervolgafspraak te maken.  
 
Het beweegprogramma wordt op uw wensen en niveau afgestemd.
Ook als u nooit veel heeft bewogen kunnen wij u leren om te bewegen zonder blessures op te lopen. Net een blessure gehad? Ook dan kunnen wij begeleiden bij het weer opbouwen van beweging.
 
Medical Fitness
 
U kunt ook alleen voor Medical Fitness bij ons terecht.
 
 
 
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint