JuRa -
 
 
Voor wie ?
 
JuRa is opgericht voor iedereen die aanpassingen in zijn/haar leefstijl nodig heeft. Dat kan zijn op het gebied van voeding, beweging of een combinatie van beide. Verandering van leefstijl vraagt ook inzicht in en bewustwording van de huidige leefstijl. Ook daar wordt aandacht aan geschonken.
 
 
Heeft u alle diëten, poeders en pillen al geprobeerd? Ook dan is het de moeite waard om met onze methode toch nog een poging te doen om af te vallen en/of gezonder te gaan leven. Wij leren u een gezonde leefstijl aan waarbij u ook kunt blijven genieten van eten en drinken. Wij geloven niet in crashdieeten en wonderpillen. Verandering van leefstijl leidt uiteindelijk tot een gezond gewicht. Als u eenmaal gewend bent aan die nieuwe leefstijl zal het u niet veel moeite kosten die te behouden.
 
Ook wanneer u leidt aan een medische aandoening kunt u bij ons terecht. Indien wij denken dat u beter door een gespecialiseerde diëtist in het ziekenhuis behandeld kan worden zullen wij dit met u en uw huisarts overleggen. Indien u eetproblemen heeft die een diepere psychische oorzaak hebben zullen wij u indien nodig doorverwijzen. 
 
JuRa geeft dieetadviezen op het gebied van:
 
Over/ondergewicht
Diabetes
COPD
Te hoog cholesterol
Hoge bloeddruk
Hart en vaatziekten
Voeding en zwangerschap
Maag/darmklachten
Allergieën
Sport en Voeding
 
 
Zelfs wanneer u nooit veel aan beweging heeft gedaan kunt u bij ons terecht. We laten u de positieve kanten van bewegen ervaren en leren u dit ook zelfstandig te kunnen volhouden.
 
 
Naast de voeding en beweegbegeleiding kan Jura u ook helpen bij spierklachten dmv Medical Fitness behandelingen. Een aantal behandelingen doet vaak al wonderen. Ook hier geldt dat wij in geval van twijfel u altijd doorverwijzen naar een specialist.

Kunt u om wat voor reden dan ook niet naar ons toekomen dan komen wij voor een aangepast tarief gewoon naar u toe. 
 
 
 
 
 
  
 
 

 

.
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint