JuRa -
 
 
Over ons
 
JuRa is opgericht door Ralph van der Aar en Judith van der Sluijs. Door onze kennis en ervaring met elkaar te delen kunnen wij een compleet pakket aanbieden om u te ondersteunen bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Lees hieronder verder over onze aandachtsgebieden.
 
 
Ralph van der Aar
Tijdens mijn studie aan het CIOS te Overveen, heb ik mij gespecialiseerd in sportverzorging, tapen, bandageren, sportmassage, herstel- en krachttraining. 
In 2013 heb ik de opleiding tot Personal Trainer bij Fysio Physics  voltooid. Gedurende vele jaren ben ik bij diverse voetbalclubs in de regio werkzaam als verzorger en hersteltrainer.
In 2014 heb ik mij gespecialiseerd in Medical Fitness behandelingen. Met deze behandelingen zijn veel spier en gewrichtsklachten binnen enkele behandelingen op te lossen.
Naast het geven van deze behandelingen help ik u graag met het opbouwen van een gezond beweegpatroon. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen, conditie, leeftijd en eventuele beperkingen.
 
 
Judith van der Sluijs
Voeding heeft ook altijd mijn interesse gehad. In 2013 heb ik daarom de opleiding Voeding & Diëtetiek voltooid aan de Haagse Hogeschool. Een eigen praktijk opstarten is altijd mijn ambitie geweest en daarom heb ik, samen met mijn partner Ralph, deze stap genomen.
Ik help u graag met het aanpassen van uw voeding. Dit kan zijn vanwege over/ondergewicht, om fitter te worden of om een medische reden. Als gediplomeerd diëtist ben ik bevoegd om mensen met een medische aandoening te begeleiden. Ik ben lid van de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 

.

.
 
 
 
 
  
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint