JuRa -
 
 
Bewustwording
 
Voeding speelt een belangrijke rol in het leven van veel mensen. We eten niet alleen  om te kunnen leven en te functioneren, maar ook omdat het gezellig is, om iets te vieren of juist om verdriet of nare gevoelens weg te nemen.
 
De manier waarop iemand eet is vaak al  jarenlang hetzelfde. Het is een gewoonte geworden. Daarom is het ook zo moeilijk om dat patroon te veranderen. Het vereist dus heel wat wilskracht en doorzettingsver- mogen om dat eetpatroon te veranderen. Maar het is zeker mogelijk.
 
Wanneer u nooit veel aan beweging heeft gedaan zult u ook moeten leren om de motivatie op te brengen om wel te gaan bewegen. Bewegen is een goede manier om even het hoofd leeg te maken. Het heeft een positieve invloed op ons denken. Zeer belangrijk bij stress of psychische problemen.  
 
Wat de reden ook is waarom u anders moet gaan eten en/of gaan bewegen, u zult altijd een vast patroon in uw leven moeten gaan veranderen. Wij gaan u helpen anders te denken en u in laten zien dat u het wel kan. U kunt altijd meer dan u denkt!
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint